The amazing paradise of surfers

Vår resa fortsätter med stormsteg och vi har idag tagit oss en aning söderut till det kända Surfers Paradise och Gold Coast. Låter väl inte så dumt va? Det är det inte heller! 

En riktigt skön dag har det varit. Hittade ett helt ok hostel några minuters promenad från stranden, Budd's Backpackers. Liiite tog det allt emot att gå från hotelllyx till basic vandrarhem med delade sovrum/bad/kök. Men känns samtidigt väldigt gött att vara tillbaka på banan som backpacker. Hakuna Matata. Inga bekymmer all the way och vi gillar't. 

 
Ett dopp i havet har det blivit, häng på stranden, strosat i butiker, en cosmopolitan i solnedgången och nu sitter vi på vandrarhemmet och uppdaterar oss på intranätet och dess sociala medier. Runt omkring oss förbereder sig backpackers från hela världen inför kvällens festligheter. Det är beer pong, bbq, kortspel och allmänt häng men Jennifer och jag känner oss inte riktigt på det humöret ikväll. Vi tar oss en öl i stillhet istället och bara insuper atmosfären. Vi är i Australien. Vi är i Surfers Paradise. Vi har det sjukt bra. Vi har fortfarande inte fattat det.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0