Hästar, fjäderboa och polisavspärrning

En liten rapport om helgen får det bli!

Lördag
MÖHIPPA!!!! har ju en nära vän som gifter sig till helgen, så vi fixade en liten möhippa för henne på lördagen. Kanske inte kan berätta vad vi gjorde, lite hemligt! Men kul var det, och jag tror lite annorlunda mot den traditionella "supa -skämma ut sig på stan- i rosa peruk"  möhippan :) Resultatet kommer att visas på bröllopsfesten. So be there, eller var ett torg!

Lovisa, vacker som få :)

Söndag
fikade och gick runt på stan med bästa majsan :) Det blev väldigt mycket flängande och väldigt trötta fötter. men det är väl så det ska va. Sen på kvällen tog jag tåget ut till Floda för att bli upphämtat av Felicia (ska sägas på breeed värmländska ;D ). Vi bara myste, åt mat och catchade upp om allt som hänt sen vi sågs i säffle i nov-dec.

Måndag
Nu ni ska ni få höra! jag följde med Flay till stallet och hjälpte ( försökte iaf!) henne med lite allt möjligt med hästen OCH jag fick rida!!! wiee, det var sjukt kul :D Det hade jag inte gjort sen jag var typ sju, då jag trillade av och vågade aldrig mer.  Så jag är faktiskt väldigt stolt! Det blev även promenad, film och nagellacksmålning.


På promenaden gick vi förbi en polisavspärrning! Flay berättade att de hittat ett människohuvud där...nice :)





Flay och Irish



okej, käckare människa får man kanske leta efter. Jag ser ganska så nöjd ut med mig själv haha :)

Summering: underbar helg, men är lite sleten.
Peace out

Packa pappas kappsäck

tjoflöjt,
countdown är det som gäller.... typ 19 DAGAR KVAR!!!!  Bitarna börjar falla på plats..tror jag. Tvärr kommer de närmaste 19 dagaranas inlägg nog bara gå ut på att jag beskriver hur nervös och förväntansfull jag är! Hur ska jag kunna skriva om något annat! Alla inlägg blir bara försök att dämpa min nervositet och alla andra konstiga känslor som väller upp i magen på mig. Försökte skriva en lista över saker som är kvar att göra men kunde inte komma på så mycket. Vaccination, slutfakturan, provpackat, bankgrejer och allt annat är fixat. Nu är det bara att tuta och köra :) och DET skrämmer mig..!!

Just nu är min största mardröm att jag ska få reda på att jag har fått någon allvarlig, dödlig sjukdom utan botemedel så jag inte kan åka. Det vore såååå typiskt.

Till helgen blir det göteborg och vi ska göra stan osäker kan jag lova. Sen blir det även ett besök hos min käraste biltjuvskompanjon, Felicia :D wieee, ska bli svinkul att se henne igen!

Slow down in the hills nu och hare gött







Matrix 60


Ja ni, nu är den min. Den röda ryggsäcken på bilden. Det sved rejält i plånboken kan jag lova men det är det värt. Om det är något jag ska lägga pengar på så är det väl en ryggsäck? Det kommer ju faktiskt vara mitt hus de närmsta månaderna. Fick även tag på ett par skor, äntligen, efter alla timmars letande i kd. Stadium var de som hade den modellen jag ville ha, och på REA dessutom! Kan det bli bättre?! Nope, tror inte det. De kanske inte är de mest vildmarksanpassade skorna, men behöver jag ett par typ grova kängor eller liknande, skaffar jag det där nere.

Annars fortsätter min vilda jakt på en jacka. Hittade hur mycket snygga jackor som helt i Karlstad...men ingen som kändes bra för mig och plånboken. Jag må vara snål men jag tänker inte punga ut med 2000-4000:- för en sketen jacka. Visst fanns det modeller som var billigare, men de kom ändå inte under 1500:- , och de satt inte ens bra?!

Nej, jag ger upp. Snart sveper jag in mig i en svart sovsäck och åker ner.

Shoppinglist

Jag borde vara nervös nu, sådär skitnervös så man varken vet in eller ut... men det är jag inte? Jag tror jag bara är för dum för att inse vad jag gett mig in på. Men nervositeten kommer säkert att komma i sista minuten, det gör den alltid. Alltid när jag har haft föreställningar, prov, uppkörning och annat  som tar på nerverna är det inte förrän i sista sekund som magen vrider sig och jag blir nervös så jag skakar! varje gång! Men det är väl kanske bättre det.

Har börjat kolla över min packning, ser inte så värst bra ut.. min inköpslista blir bara längre och längre och dyrare och dyrare! herregud, hur ska jag ha råd med allt?

- Ryggsäck
- Skaljacka
- Digitalkamera
- Skor
- Fleecetröja

Är de grejer som prioriteras nu, inga billiga grejer kan jag lova. Jag kan inte för fulla allvar förstå hur en bra ryggsäck ska behöve kosta flera tusen?? Eller att man inte kan få en bra skaljacka för under tusenlappen? oh my lord.. men nu ska vi inte vara negativa klubben utan istället tänka positivt och förlita sig på att allt kommer att lösa sig! Det har jag lärt mig av dig, judas :)


På lördag blir det karlstad, hoppas nu att jag hittar något vettigt :)

RSS 2.0