Roadtrip

Det blev en roadtrip pa sondagen till rotorua. Det blev luge, mat, shopping och lite andra overraskningar :) En riktigt harlig dag :) Spendare massa med pengar men men... man maste ju leva lite ocksa. Sen har veckan gatt ganska fort. Jobbat mest. Lyckades fa in ett till hopp igar, vi drog ivag till matamata for att hoppa dar istallet. For blasigt i taupo, som vanligt!


Jag och Helena framfor planet!


Weekend off

Tjolahopp
Sitter nu i Annas foraldrars stora hus och skriver. De ar bortresta over helgen sa vi tar hand om huset at dem, inte fy skam. Har mitt egna sovrum med dubbelsang och tv och hela koret, sweet as! eget badrum ar inkludreat ocksa...! Dagarna flyger forbi, serisot flyger. Vet att jag anvander det uttrycket ofta men nu gar tiden sjukt fort. Har ca 3 veckor kvar i Taupo...3!!!!! har sjukt mycket jag vill hinna med innan dess. imorgon blir det en roadtrip till Rotorua med Anna och Helena. Bara for att fa komma bort lite fran vardagen och gora nagot annat.

Ar serisot oroad over min licens nu. Ar ju bara ledig pa helger och de senaste 2 helgerna har vadret var daligt... sa min tid borjar rinna ivag. Vet att jag bara har 6 hopp kvar men det betyder att jag maste ha atminstonde 2-3 dagar av bra vader for att fa in de hoppen. Annars ar jag kord... Det ar sa otroligt frustrerande att jag fallit for en sport som ar sa vaderberoende. Det racker inte att vadret ar fint, det far inte vara for mycket vind pa marken, eller i luften. Det far inte blasa fran fel riktning. Det far inte vara for molningt. Det far inte vara for laga moln.... suck. Klagoinlagg, jag vet! men just nu ar hoppningen det enda som cirkulerar i huvudet...!

Har pratat med Jake pa the Mousetrap ocksa. Jag borjar stada dar igen den 14e december. Sa min sista dag pa freefall blir den 9de. Vilket ger mig nagra extra dagar att antingen hoppa, eller ta mig ner till wellington.

Idag blir det lite shopping pa stan och sen ikvall blir det en riktig girlsnight har i huset med bbq och film :) vi gillar't! 
laters!

AFF video

Okej kara vanner, nu finns antligen min video uppe pa facebook over mina aff-hopp, steg 2-7. Sa titta och njut :D

RSS 2.0