Flyttdag

Gjorde min sista staddag pa Rainbow igar, inte alls sorgligt..bara skont! Sen pa kvallen gjorde jag mitt sista pass pa Portofino, det var lite mer sorgligt. Kommer sakna all dar sjukt mycket, men kommer antagligen att hjalpa till pa helger och sa anda. Jag bor ju fortfarande i samma stad iaf :)

Idag packade jag min vaska for forsta gangen pa 2 manader... kan saga att allt far verkligen INTE plats! har kopt pa mig sa sjukt mycket grejer, det blir att storrensa innan nasta flytt! Flyttade in hos Lianne, de hade ett rum over som jag ska hyra i 3 veckor innan jag flyttar in till mitt mer permanenta boende. Har ett eget rum for forsta gangen sen typ... februari! Kanns underbart att bara kunna stanga in sig och lyssna pa MIN musik (som inte tillats att spelas i de dormrooms jag hittils delat med folk..suckers...). Moblerade om lite i rummet ( eller sa gott man kan nar de enda moblerna som existerar ar tva sangar...haha!) och tycker faktiskt att jag fick iordning det riktigt bra. En sangs anvands som sang och den andra som garderob :) suberb!

Skulle egentligen jobba idag, men pga vadret var jag "on hold" hela dagen. Vilket innebar att spricker vadret upp och blir 'hoppbart' sa far jag ett telefonsamtal och sen har jag 30 min pa mig att ta mig ut till dropzonen. Men da vadret var skit idag sa blev det en svang pa stan med Lianne, vi tog en fika och shoppade lite istallet...illa! Kopte klader som jag egentligen inte behover men samtidigt kande jag mig mycket battre till mods efterat. Och det ar ju ett bra tecken..eller? Nu blir det att promenera hem till huset, som kommer vara tomt dock. Alla andra kommer inte hem forran senare, sa det blir att vrida upp musiken pa bott och fixa och greja ytterligare i mitt nya rum. Vi gillar't!




Jobb jobb jobb!

Har gar det undan, for tillfallet har jag 3 jobb. har stadat pa morgonen, akt och jobbat pa freefall dagtid och sen pa kvallen pa Portofino. Men pa mandag har jag bara ett, da borjar jag pa 'riktigt' pa freefall. har hittills bara blivit upptranad men pa mandag blir det andra bullar. Kan for ovrigt saga att jag alskar mitt nya jobb. Folket, atmosfaren och allt ar sweet as!

Kommer aven flytta in i en kompis hus for 3 veckor, for att sedan flytta in i ett annat hus som kommer bli mitt permanenta boende.

Men nu bar det av till jobbet,
cya

Nytt jobb!

Nu blir det inget mer serverande for min del. Nu blir det att redigera och filma at Freefall Skydiving har i Taupo istallet. Later inte helt fel :) wiee!

Taupo trapped

Okej det var ett bra tag sedan. En liten update skulle sitta fint. Hade en intensiv vecka forra veckan, 51 jobbtimmar skrapade jag ihop, sliten men blev glad nar jag fick lon iaf :)  Det var varldsmasterskap for juniorer i motorcross, sa restaurangen var fullsatt hela veckan i stort sett. Vi hade bade de italienska teamet och franska pa middag flera ganger, sweet. Denna veckan ar lugnare, vilket ar riktigt skont.

Mycket kanslor pa sista tiden, drama drama drama! och jag som sa att jag antligen skulle slippa det nar jag flyttade ner till taupo..hah, det kan jag ju glomma! men allt blir forhoppningsvis bra nu, jag onskar Sofia all lycka i varlden nu i Wellington. Du gjorde ett bra beslut. Kommer sakna dig som bara den!

Tog en heldag pa stan igar, som en sista dag med sofia :) shoppade loss och kakade sushi till lunch. Sofia fick tag pa det hon behovde, men jag... suck...mitt mal var att hitta ett par jeans och nagon topp. Det slutade med att jag kopte en tunn sommarklanning....mitt i vintern.. bra liza! Men den var sa fin sa jag kunde inte sta emot.. far bara vanta nagra manader innan jag kan anvanda den..haha.

Idag blev det aterigen sushi till lunch med Sofia, har en kansla att jag kommer ga dit minst en gang i veckan och luncha. Loove it!


yummey!!

Sailing!

Kom precis hem fran en eftermiddag pa Barbary, en segelbat som tog oss runt pa lake Taupo. Sjukt vackert och harligt som bara den. Vadret var perfekt och jag hade kunnat stanna dar pa baten och legat i solen hela dagen... sweet.


En liza med bergen i bakgrunden





Petra och jag


Maori carvings




sweet bro ;)

Portofino

Lite bilder fran jobbet. En skitseg kvall slutade med att jag och Petra sprang runt och lekte med kameran istallet. Haha vi sliter hart alltsa :)


Bakre omradet


Framre delen


Liza i baren med en flaska Jim Bean :)


Sacci och Petra sliter


 Cheers!

tjo flojt

Borde skriva nagra rader sa ni vet att jag lever. Life goes on, borjar komma in i en vardag med rutiner och allt vad det innebar. Dagarna flyger forbi, det ar redan augusti och 6 manader har nu gatt. Attans! Borjar fa lite sma panik nar jag tanker pa den tid som ar kvar. Har sa mycket som jag vill hinna med att gora, men for lite tid. Har en kansla av att de manader som ar kvar kommer ga sjukt fort.... for fort! Nej men jag ska forsoka leva i nuet och njuta av det jag gor nu, inte oroa sig for framtiden.

och btw...


...JAG VILL HOPPA!!!!! :D


Rainbow Lodge




RSS 2.0