Overallt och lite till

Ja ni , nu gar det undan. Har fardats fran Queenstown till Wanaka, Lake tekapu, Christchurch, Akaroa, Gore bay och har nu hamnat i Kaikoura. Skulle spana in valar men insag att detta kostar en del och vi bestamde oss for att skippa. Har ju redan sett valar sa kanner inget storre behov av det. Det blev en lang vandring istallet for att spana in salar som lag och sov pa klipporna. Vi konstaterade att de ar sota, feta och valdigt lata. Men otroligt underhallande att titta pa :) Sen for att folja i salarnas lata spar blev det fish and chips till middag. Vi gillar't.

 

Ruth och jag i Queenstown, redo for luge!

Imorn drar vi vidare till Picton, far se vad denna lilla stad har att bjuda pa. Sen bar det av vidare norrut, och forhoppningsvis hinner jag med ett mote med min kara Lianne!!

en vecka och jag ar pa flygplatsen redo att flyga hem....!

Queenstown

Nu ni kara kompanjoner har jag landat i Queenstown. Har skulle jag kunna bo, gillar stallet skarpt. Overnattningen pa flygplatsen var rolig, flygplansturen ner var roligare och gardagen har i Queenstown var HELT SJUKT ROLIG!! Borjade dagen med LUGE!!! sen pa eftermiddagen blev det en liten tupplur for att sedan prova paragliding, tror svensk oversattning ar skarmflygning? Riktigt harligt. Som att flyga fallskarm fast mer bekvamt och avslappnande! Definitivt nagot jag vill lara mig. Kanske blir att aka upp till Are for att flyga lite om nagra manader... hmm vem vet? :) Vi avslutade iaf kvallen med utgang, utforskade Queenstowns nattliv. Superb! Dansade sa knana nastan vek sig. Mycket skoj!

Idag blir det desto lugnare, provade pa frisbee golf..kanske inget for mig men jag gav det ett arligt forsok. Nu vill jag ga och titta pa lite kiwifaglar for att sedan kaka hamburgare till middag. YUM!

Imorgon hamtar vi upp var campervan och drar oss vidare till Wanaka pa nya aventyr!


Taupo taupo taupo

Sista dagen iTaupo idag, tar bussen harifran vid 3.30 pm. Har vart nagra riktig bra dagar. Inget hoppande tyvarr pga vadret men kanske tur var val det, hade egentligen inte rad. Sa det har mest blivit att hanga med nara och kara. Inte dumt alls! Mycket mat, alldeles for mycket mat....haha

Ikvall blir det overnattning pa flygplatsen med ruth och janine. Spannade! Sen imorn bitti blir det flyg till sydon och Queenstown. Ska bli svajnkul!!

cya later suckers!

23

Okej nu ar det bara 23 dagar kvar i detta land for min del. Paniken borjar sprida sig ganska sa fort. Men har bestamt mig for att forsoka tanka pa den delen sa lite som mojligt. Njuta av varje dag. Imorgon kommer Helena, tror inte jag vart sa excited ( ja tyvarr finner jag inget svenskt ord som motsvarar detta brillianta engelska adjektiv) over nagot pa mycket lange..haha som ett barn pa julafton! Sa vi kommer spendera man, tis, ons har i Paihia och sen pa torsdag morgon aker vi ner till Taupo. Jag spenderar nagra dagar dar for att pa mandag den 18e ta bussen upp till Auckland for att flyga ner till sydon. Snacka om att dagarna kommer flyga forbi!

Sen ar det 2 veckors roadtrip och sen flyger jag hem.

Hem till sno och kyla. yay..!



TAUPO

FOR JAG AKER TILL TAUPO NASTA VECKA!!
Woooohoo!! Kanner mig som den lyckligaste manniskan pa jorden just nu.
Det har blir fett bra!
choice


Gott nytt ar!

Da var de 2010 plotsligt. Hade en sjukt bra nyarsafton med alla har pa Mousetrap. Paihia ar ett utav de mest populara stallena att fira nyar pa har i nz sa stan var full med folk, har aldrig sett sa mycket folk har. Men kul var det!

Nu har jag 2 veckor kvar i Paihia sen ar det 2 veckor pa sydon och sen ar jag hemma. Vet inte hur jag kanner mig. Borjar nastan grata nar jag tanker pa att lamna nz samtidigt som jag verkligen ser fram emot att fa komma hem ocksa. Far forhoppningsvis besok av Helena nasta vecka, det ska bli svajnkul. Hon kommer hit nagra dagar for att sedan aka ner till taupo. Pratade med Malachi igar och insag hur mycket jag saknar folk dar nere sa jag blev riktigt sugen pa att folja med Helena ner till Taupo bara for nagra dagar innan jag flyger soderut. Vore sjukt kul att fa se Malachi och de andra igen. Men har lovat Jake har pa Mousetrap at stanna till den 18e, men ska prata med honom. Kanske ar okej at sticka typ den 14-15:e istallet. Det ar faktiskt mina sista veckor landet vi pratar om nu, han borde forsta.. kanske om jag faller nagon liten tar nar jag fragar honom..haha. Vi far se, vi far se. Ar en aning forvirrad for tillfallet.




Annars hander inte mycket i Paihia. varje dag bestar av stadning och sen inte mycket mer. Livsnjutning i ful bott. och jag klagar inte :)


RSS 2.0