Söderhavsdrömmar!

Tänkte visa lite bilder på platser jag drömmer/planerar/önskar/kommer besöka under året! Mycket är i planeringsstadiet fortfarande men har drömt om flera av dessa platser sen jag var liten och nu när jag kommer vara i Australien så borde det inte vara omöjligt att fixa. Är ju närmare än jag någonsin har varit. Det är öar i älskade Söderhavet det handlar om. The Paradise med stort fucking P!!!! 

Hade jag haft ekonomi så skulle jag självklart besöka dem alla: Cook Islands, Fiji, Tuvalu, Vanuatu, Solomon Islands, Huahine, Easter Islands.... ja listan är lång! Men har nog äntligen lyckats begränsa mig till två, Samoa och Tonga. 

TONGA
The Kingdom of Tonga har ett flertal vackra paradisöar man kan besöka. Allt från större med byar och befolkning till små små öar med endast några trähyddor typ bungalows att övernatta i. Jag vill resa runt och besöka flera, någon stor men mest små. Gärna så öde som möjligt :)

 
 
 
 
 
Tonga är även ett utav de enda platserna i världen där man kan simma med vilda valar. För mig är det här ett måste!!! Tycker valar är sjukt facinerande och väldigt vackra, och Humpback Whales är inte så små heller:)
 
 
 


SAMOA
Ännu ett paradis med sandstränder, palmer och bungalows på stranden. Landet består av två lite större öar och jag har speciellt bivit tipsad om Savai'i. Befolkningen ska vara störtsköna och det är verkligen "maniana maniana" som gäller här. Gör inget idag vad du kan göra imorgon.... perfekt :) 



 





Övriga tips gällande dessa öar mottages tacksamt :)

Men annars, ser helt okej ut eller? Jag tar gärna med mig en resbuddy så hör av dig om du vill bli med, ju fler desto bättre ;)
 

33 dagar till avresa!

Drygt en månad kvar och bitarna börjar falla på plats. Jobben är uppsagda, lägenheten uppsagd, min roomie har hittat nytt boende, packlistan nästan färdigskriven och de flesta inköpen är klara. 
 
Förra veckan kom äntligen min nya baby, en Sony rx-100. Har inte hunnit testa den så mycket men är redan supernöjd, så liten och smidig men tar ändå kalasfina bilder! Nu vill jag bara ha lite fint väder så jag kan få gå ut och testa den lite!
 
 
 
 
 

RSS 2.0