L&P is my love :)

Okej, blir inte sa mycket intressanta inlagg nu for tiden. Allt handlar mest om skydiving :) men vi gillart! Gjorde mitt forsta solohopp i sondags och gjorde tva till imorse. Helt obeskrivligt. Att hoppa med en instruktor ar en sak, det ar helt otroligt och en valdig trygghet. Men att var ahelt sjalv, totally amazing!! Att falla i luften och inte ha nagon annan brevid sig. Bara se marken, bergen och sjon runtomkring. San himla harlig kansla! min nasta lediga dag ar sondag sa da blir det forhoppnignsvis fler hopp!! wooo

Annars sa har vi ju flyttat in i vart nya hus. Ar jattefint, stortrvis. Ligger vid sjon, nara till jobbet. Frascht och nytt inuti. Enda nackdelen ar ju att det ar en bit fran stan, men provade att ta cykeln in till stan idag och det tog mig inte mer an 20 min sa jag ska inte klaga. var narmare an vad jag trodde :D

ikvall vet jag inte vad som hander. massa fodelsedagspartyn denna veckan men jag vet inte om jag orkar bry mig..haha. lite elakt. men jag kanner mer for att umgas med de narmaste och bara softa. vi far se vad som hander. Nu ska jag ta cykeln och dra mig hemat innan det borjar morkna.

Vi ses broder



Sista hoppet med Geoff

Fick antligen in ett hopp igar, hade garna gjort fler men da jag jobbade lyckades jag bara klamma in ett. Detta var mitt sista hopp med geoff, min instuktor som ager smurfrumpa. Nasta hopp blir helt sjalv, ingen som finns dar i luften brevid mig som man kan le eller lipa at..haha. Utan nu blir det att hoppa ut ur planet helt sjalv och bara ha kul..! har antligen fatt filmerna fran alla hopp ocksa. Saklart sa blev det nagot fel pa kameran fran mitt sista hopp, examens hoppet. Sa den funkar inte, men jag har iaf 6 andra. Ska nu bara redigera och fixa lite och sen laddar jag forhoppningsvis upp det har :D



Geoff och jag innan hoppet
(och nej! det dar ar inte min mage som putar ut nagot sa fruktansvart, utan det ar en liten vaska med en lifejacket i som jag har under min jumpsuit!)


Roadtrip Ohakune!


Pa mandag morgon bar det av i den har lilla parlan mot Ohakune!
the carrot capital of New zealand..!!


 Bilresan ner tar vanligtvis 1,5- 2 h men for oss tog det 3 timmar!!! vi stannade i stort sett vid varenda utsiktsplats for att ta kort, benstrackare eller for att ata :)



Allt korande lamnade jag at Ruth, vagar mig inte riktigt pa de nya zeelandska vagarna...



Blev manga stopp med kameran i hogsta hugg!



Tongariro Chateau framfor Mt Ruapehu, en fortfarande aktiv vulkan som aven ar nordons storsta skidomrade.



Ruth poserar framfor Mt Doom fran Sagan om Ringen :)



Val framme i Ohakune sa maste det bli ett kort tillsammans med jattemoroten. Ohakune ar kand for sina morotter, de odlas otroliga mangder har. Sa darfor kalls staden "the carrot capital of Nz"



We made it!!!

Mer kort finns pa fb :)


Sondag

Snabb update
Dagarna flyger forbi har nere. Redan sondag igen, vadret ar underbart sa det blev en lang dag pa jobbet. Men jag klagar inte! Ruth kom i torsdags sa vi har haft fullt upp sen dess med massa olika aktiviteter. Mest energi har dock gatt at till att titta pa film och ata.. haha bra dar! Nej men vi har aven borjat planera var roadtrip runt sydon. Planerna har andrats drastiskt har men ger er en update nar allt ar mer sakert och bokat.

Annars hander inte mycket, flytten blir av om ca 1,5 vecka och det hela kanns redan mycket battre. Ikvall lagar anna middag och sen efter det ska vi mota upp Lianne for en ol i solskenet, sweet bro! :) Imorgon MASTE jag hoppa, jag far spader har nere pa marken snart... vadret ar battre men fortfarande for vindigt. Det suger. Sa imorgon hoppas jag att ni alla haller tummarna sa att jag kan fa in atminstande 2-3 hopp. Wieeee!!

laters!




Flytt igen....

Orkar inte. Idag vill jag bara stanga in mig i ett rum, lyssna pa This war is ours om och om igen pa hogsta volym och bara stanga allt annat ute. Inget ar fel med mig, behover bara en paus. Det blir annu en flytt om nagra veckor, mina flatmates har hamnat i brak... eller vet inte vad jag ska kalla det. Det har iaf kommit fram till att de inte kan bo tillsammans langre sa det blir att flytta. Anna flyttar till en lagenhet och de andra flyttar till en annan. Ar bra kompis med bada sa hela situationen ar lite knepig, har hamnat i mitten och vet inte hur jag ska reagera. Vill inte behova valja sida.

Anna erbjod dock att jag kan fa komma och bo hos henne om jag vill for nastan ingen hyra alls, vilket jag kommer gora. Men det kommer va lite konstigt, lagenheten ar valdigt liten. Kommer inte ens ha mitt egna rum. Alskade verkligen huset jag just flyttat in i pa Kaka st. Vill inte flytta! Men far forsoka se det som en utmaning och tackla det hela med bravur. Att dela en liten lagenhet i 2 manader med nagon jag inte kanner jatteval blir intressant det med. Kommer vara langt fran stan ocksa, knappt gangavstand. Men narmare till jobbet iaf. Det hela loser sig nog, ar ju bara 2 manader kvar tills jag antligen drar vidare. Ska bli skont att aka vidare, samtidigt som jag vill stanna. Ar valdigt kluven.

Nasta vecka kommer iaf Ruth for att bo med mig en vecka, det blir min raddning :)





RSS 2.0