Home sweet home!

När kockan är 20.30 och det är så här vackert ute. Då kan man inget annat än att älska Sverige.


På svensk mark!

Då var man hemma igen. På svensk mark. I lilla Holmedal i de värmländska skogarna. 

Landade egentligen i onsdags men har spenderat lite tid i Stockholm och Göteborg. Ville passa på att träffa lite folk innan jag drog mig tillbaka uppe hos mamma och pappa. Sömnen har varit lite fucked up de senaste dagarna men nu börjar den bli bättre. Vaknar inte längre 5 på morgonen, helt klarvaken trots att jag la mig sent. Skönt det. 
 
Men nu kommer den. Paniken. Nu när man är tillbaka i verkliga livet och alla frågor börjar strömma in. Vad ska jag göra med mitt liv? Vad är nästa steg? Vad vill jag bli? Vad ska jag hitta på? Frågorna är många och svaren är färre... Tacka vet jag att Erika kommer nästa vecka. Då kan vi ha ångest ihop.
 
Kanske borde vara sådär organiserad och kreativ som folk är på film. Skriva en lista över mina drömmar och sen se vilka som är realistiska och vilka som faktiskt går att genomföra. Gud vilken bra idé. Ska vara sådär äckligt käck och ha en inspirationsdag där jag skriver listor och googlar jobb och platser jag vill besöka. Kanske ser på någon inspirarande film som Eat Pray Love eller Bridget Jones Dagbok. Ja, jag tycker faktiskt att den senare är ganska inspirerande.
 
Men först ska jag packa upp min feta väska som bara står där i hörnet och glor på mig. Jag vill inte. Att packa upp är det sista tecknet på att jag verkligen är hemma och just nu vet jag inte om jag vill vara hemma. Eller jo, såklart jag vill... eller?
 
HEJ LIVSKRIS NU KOMMER JAG!
 

Good Vibes

oj oj OJ vilken vecka!! Good Vibes veckan gick så fruktansvärt fort och jag hade så sjukt roligt. Fullt ös medvetslös är bara början! 
 
Började varje dag vid 8.00 då hoppningen drog igång för dagen. Det blev planering och fixande inför dagens aktiviteter och sen gick det i ett kör fram tills 5.30 då sista liften gick upp. Efter det var det dags för några öl för att fira ännu en dag med bra hoppning. Sen var det snabbt hem, byta om, duscha och äta lite mat för att sedan bege sig till kvällens festligheter som hölls på olika platser runt om i stan. Varje kväll visades det bästa från dagen i en liten film. Det kunde vara roliga händelser, rekord som sattes, häftiga/fula/roliga/coola/snygga hopp etc. Sen fortsatte festandet hela natten lång för de som ville. Kan inte säga att jag var den duktiga som var först hemma varje kväll men var inte den som gick sist heller :) Så såg det ut ungefär i 7 dagar. Måndag till söndag.
 
Vi satte 3 Nya Zeeländksa rekord under veckan också - grymt bra jobbat! Wingsuit formation (14st), formation mage (22st) och kvinnlig formation mage (12st). FETT BRA! Vädret höll sig bra alla dagar utom två, onsdagen och söndagen. Men annars hanns det med massa hoppning, från morgon till kväll :) Jag hoppade inget alls utan var glad spektator på marken. Såg mig själv som the boss on the ground... haha vet inte om mina kollegor eller min handledare håller med om det men vad spelar det för roll. Jag trivdes och hade jättekul ändå. Att se hela eventen som jag jobbat med de senaste 4 månaderna falla på plats och dessutom se alla njuta och ha det bra, det gav en större kick än något fallskärmshopp kunnat ge!
 
Men sen kom ju söndagen och det var dags för alla att åka hem. Usch sa jag. Det är ju lite av Lizas återkommande problem. Separationsångest. Från allt och alla. Den här gången var det inte lättare. Hade både jobbarkompisarna på Skydive Abel Tasman samt allt hoppfolk som kom till Good Vibes att säga hej då till på en och samma gång. Grät inte floder utan det satte sig mer som en klump i halsen. Den klumpen har inte försvunnit än. Vem vet när man ses nästa gång, om man nu ses? De flesta bor ju i NZ eller Oz och det är ju inte next door precis...
 
Här är lite bilder iaf från GV12. Alla är inte mina utan det är lite blandat, best of GV12 helt enkelt. Enjoy!
 

Wingsuits


Exit inför 22-manna rekordet


Friflygning


En av våra grymma coacher Rob






Hela skaran!


Sista liften för dagen - hopp i solnedgång!


Min handledare, jag och Ilil - bästaste brudarna!


Här har ni en nöjd Liza! Fick åka lite stuntplan, grymt skoj :)



Fyrverkerier fick avsluta Good Vibes 2012. Vilket event - vilken hoppning - vilka människor!
 
Det enda jag kan tänka på är "Hur ska jag lyckas ta mig till Good Vibes 2013?".
 
Vi får väl se :)
 
 

PEPP PEPP PEPP

Kände att jag behövde lite pepp. Så det blir lite bilder på platser jag vill besöka nästa år i Asien. Woop woop!!








 
 

Counting down the days

Idag är det torsdag och bara några dagar från Good Vibes. Känns ganska lugnt vilket är skönt. Själva hoppeventet känns välplanerat och som att det kommer gå finemang, så länge vi har bra väder. Tyvärr ser prognosen ganska illa ut men jag låter mig inte deppa ihop än. Mycket kan förändras! Dock så känns vår familjedag som hålls nästa lördag (den 18e) inte alls lika bra, två viktiga aktörer som skulle vara med och medverka har dragit sig ur, och detta efter att affischer har blivit tryckta och uppsatta över hela Motueka och Nelson. Så nu står vi här och inte riktigt vet hur vi ska lösa det... folk kommer ju förvänta sig det. Jaja, det får bli morgondagens problem... orkar inte mer idag. 
 
Är iaf riktigt taggad inför Good Vibes. Kommer massa sköna människor som är här för att bara ha det gött, hoppa så mycket de bara kan och parta loss. Så fullt ös medvetslös kommer det vara från morgon till kväll i 7 dagar!! Några gamla polare från Taupo kommer ner också vilket är extra kul. Bring it on säger jag bara. Själv planerar jag inte på att hoppa så mycket. Kan inte säga att jag är dirket sugen heller vilket är skönt. Vill hoppa från helikoptern som kommer nästa lördag, det är ett måste!! Men annars är jag ganska nöjd. Just nu är jag mer sugen på att bara skicka iväg riggen till killen i Australien som ska köpa den, få det gjort liksom. Men ska vänta ett tag till så jag iaf har den här under GV veckan. 
 
Förresten, för någon dag sen var det ett stort vulkanutbrott på nordön!! En utav de vulkaner som jag och mamma vandrde på för bara några månader sedan, lite coolt ändå! Men efter både jordbävning och vulkanutbrott så känns det nu riktigt bra att jag ska åka hem snart till trygga Sverige hah :)

 
 
Vi ses snart vänner!

RSS 2.0