0 dagar till avresa!

Då var dagen D äntligen här!!! Idag 17:35 kliver jag och min resekompanjon Jennifer på flyget som ska ta oss hela vägen till Sydney!! Det är spännande, nervöst, roligt, fnittrigt.. ja gud vet vilka känslor som skuttar runt i magen just nu. Har inte haft någon resfeber alls förrän nu på morgonen. Typiskt mig, tror att allt är superlugnt tills några timmar innan. DÅ SMÄLLER DET I LIZAS MAGE!! då menar jag inte på ett gasigt och otrevligt sätt utan mer som en fjärilsbomb av känslor. 
 
Frågorna är många. Hur kommer det vara? Vart ska vi bo? Hur länge blir jag borta? Kommer pengarna räcka? Kommer jag trivas? Kommer jag träffa nya vänner? Kommer jag få jobb... etc. Men nu tar jag och ger långfingret till alla frågor för nu ska det bara njutas och kopplas av. Jag ska ju på SEMESTER!! :D 
 
Men nu är i alla fall väskan packad och klar, 15 kg landade den på vilket är lite mer än jag hade velat ta med men nu klarar jag inte av att sålla bort mer saker! Ja jag har officiellt blivit en material girl de senaste åren. Jag kommer säkert svära åt mig själv när jag går där i 40 graders hetta och konkar på den där väskan haha men so be it!
 
Dags att sluta skriva och göra mig färdig för avresa! Vi ses på andra sidan jordklotet :)
 
 
HEJ FJÄRILAR I MAGEN - NU KÖR VI!!

Nytt inköp


Titta vad jag unnade mig igår! Tänkte på alla antal timmar som ska spenderas på buss, flyg och i väntans tecken och då behöver man ett par riktigt sköna lurar i öronen! Har redan ett par beats sen tidigare men de sitter inte så bra i örat. Dessa är AMAZING!!! Ljudet är helt fantastiskt och de sitter som ett smäck... och bonus är ju att de är sjutk snygga! ;)

10 dagar till avresa

Då kan man äntligen räkna antal dagar på två händer. 10 dagar. Gjorde min sista arbetsdag igår, känns lite skumt... Svårt att inse att jag inte ska tillbaka dit.
 
Annars så börjar alla bitar inför resan falla på plats. Mycket pappersarbete, telefonsamtal och allmänt fix och trix men min lilla lista blir mindre och mindre...
 
- Förnya körkort
- Beställa internationellt körkort
- Förnya svenskt samt norsk visakort
- Uppdatera datorns RAM minne
- Lämna in jobbuniform
- Få alla intyg och kursbevis översatt till engelska
- Uppdatera datorn till Mavericks
- Provpacka
- Täckna reseförsäkring
- Skriva klart CV på engelska
 
Gaaaaaaaah måste hinna med allt!!! Men nu står flytt och nöje på schemat inför helgen, det blir middag, fest och flytt. Packa pappas kappsäck!!

23 dagar till avresa

Vååååren är här!! Underbart! Gav mig ut imorse för att prova min nya kamera för första gången. Har ju vart regn och mulet i flera veckor så inte haft chansen men nu äntligen var det dags. Har inte hunnit lära mig så mycket än med alla inställningar och så men kan redan säga att jag är grymt nöjd med mitt köp. Här är lite kort från morgonen:)


 
 
 
 
 
 
 
23 dagar till avresa. 9 dagar kvar på jobbet. 

RSS 2.0