Hello Abu Dhabi

WE MADE IT TO ABU DHABI!
Haha det trodde vi aldrig där ett tag ska ni veta. Låt oss ta det från början...
 
Vårt första flyg från Oslo-Bryssel blev försenat med ca 2 h. Bra start. Detta innebar att vi hade ca 20 min i Bryssel att byta till vårt anslutningsflyg Bryssel - Abu Dhabi. Ni förstår paniken. Efter snack med flygbolag hit och dit säger de att de tror vi ska hinna. TROR?! Men vad kan vi göra? Äsch vi får ta det som det kommer, hinner vi så hinner vi. Vi slår oss ner och inehandlar diverse mat och dryck för att vänta ut tiden.19.30 kom vi äntligen iväg från Oslo.
 
När vi närmar oss Bryssel kommer en flygvärdinna fram och frågar om det är vi som ska vidare till Abu Dhabi. Yes det är vi. Hon förklarar att vi måste hoppa fram till rad 1 och vara redo så fort dörren öppnar, då det kommer en representant från Brussel Airlines som kommer springa med oss till nästa gate. Det är enda chansen för att vi ska komma med. Så fort dörrarna öppnas flyger vi ut och möts av George, denna fantastiska människa med en kondition given av Gud. Han förklarar att nu ska vi springa annars har vi ingen chans... haha yes tänker vi! Det här fixar vi...
 
Upp och ner, ner och upp, hiss, rulltrappa, rulltrappa igen, fel håll, vända, passkontroll, rullband, korridor efter korridor, säkerhetskontroll, fram och bak och ja överallt var vi. Efter cirka 10 minuter av detta i maratonfart höll både Jennifer och jag på att dö, men inte George. Mina 10 kg skumpandes på ryggen gjorde inte saken bättre!! Men tillslut kom vi fram till gaten som väntade endast på oss!! LYCKA!! WE MADE IT! 

Äntligen kunde vi sätta oss ner på rätt flyg som avgick i rätt tid. Resans 6 h avnjöts med film, sömn, mat och dryck. Precis som det ska vara. Men jag kan redan känna träningsvärken komma smygandes i vaderna efter vår lilla maratonspurt genom hela Bryssel flygplats haha bra där Liza. Att vi fick en svensk flygvärd vid namn Mattias som tog väl hand om oss och hjälpte oss under resan gjorde det hela ännu bättre. 5/5 poäng till Ethiad Airways, sjukt nöjda med resan hittils.  
 
Nu har vi i alla fall landat på Abu Dhabi Internatioanl Airport. Tror inte ni förstår lättnaden av att inte behöva kuta runt med svetten rinnandes utan i lugnt och skönt tempo kunna lunka runt på denna fartfyllda och hektiska flygplats. En Redbull i handen och lite Pringles på det och vi mår nästan som gudar. Nu är det bara 2,5 h kvar till nästa flyg som ska ta oss till Sydney.


 
På återseende gott folk!
 
Sammanfattning för den som gav upp efter halva min uppsats: Försenat flyg i Oslo. Vi fick en mycket rask sightseeing av Bryssel flygplats med vår nyfunna vän George. Hade trots detta en mycket behaglig resa till Abu Dhabi där vi nu sitter, lite trötta men ändå vid gott mod. 2,5 h till nästa flyg. Vi närmar oss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0