Massa lek!

Då var det söndag och klockan slår snart 11 på morgonen. Våra väskor är återigen packade och vi konstaterar med en tung suck att de bara växer och blir tyngre och tyngre för varje gång vi packar dem, trots att vi inte köpt något! Men under resans gång kommer en del att förbrukas eller slängas, hoppas vi. Man märker fort vad som används och vad man aldrig kommer använda så förhoppningsvis kan man sålla bort lite grejer snart.

Igår var en fantastisk dag. Har inte haft så kul på länge! Vi steg upp ganska tidigt och hoppade på en buss som tog oss till Warner Bros Movie World. En stor nöjespark med filmtema. Kan det bli bättre än så? Nej, knappast men det blev det! För vägg i vägg med Movie World ligger Wet n Wild, en stor vattenpark med waterslides utan dess like. Så i dessa två parker spenderade vi gårdagen och shiiiiiit vad vi skrek, skrattade, dreglade, grät.. av lycka och glädje såklart:) 

Movie World var så himla mysigt. De hade byggt upp små hus och butiker i 40/50-tals stil blandat med karuseller och rollercoasters. Allt hade något med film att göra och hela tiden spelades filmmusik i parken. Självklart gick det runt karaktärer från Warner Bros filmer, som till exempel Snurre Sprätt och Marlilyn Monroe. Det fanns även en Vilda Västern del med världens roligaste flumride, en del av den banan åkte man baklänges och jag skrek som ett litet barn kan jag lova!!! 
 



 
 
Wet n Wild var också sjukt kul. Har ju varit i vattenparker förut men ingen som denna! Det fanns bland annat en pool med vågmaskin, en pool där man kunde surfa, karuseller, bubbelpooler, sandstrand och minst ett tiotal olika waterslides i all amöjliga fomer och storlekar. Liza var i paradise!! :) Så det blev några timmars lekande där med innan vi styrde kosan hemåt igen. 



Lördagskvällen satsade vi stort och gick all in true backpacker style. Surfers Paradise Big Night Out. En stor barrunda med huuuuur mycket backpackers som helst från alla olika hostels här i Surfers Paradise. Hade en grymt rolig kväll och dansade tills fötterna blödde i stort sett. Så idag är vi ganska slitna men har checkat ut och väntar nu på bussen som ska ta oss till Byron Bay. Vad för spännande och adrenalinpumpande aktivitet vi har bokat in där, det får ni se om någon dag eller två... ;)
 





Kommentarer
Postat av: Torbjörn

blir det en tripp till nimbin när ni ändå är i byron? ;)

2014-04-06 @ 08:53:04
Postat av: elin bergström

ååååh jag längtar tillbaka!! fy tusan vad roligt :D Så glad att du delar med dig här, är inne varje dag ;) Ha det bäst!!

2014-04-06 @ 16:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0