Byron Bay

Om Surfers Paradise är surfarens paradis är defintivt Byron Bay backpackerns paradis. Man kliver av bussen och känner sig som hemma. Vi välkomnas på vårt hostel med ettt "welcome home" och chillfaktorn är i bott. Här blandas surfare med hippies och backpackers från världens alla hörn. Hostelet vi bor på, Backpackers Inn, är jättemysigt. Ett stenkast från stranden, stor trädgård med hängmattor, det finns pool och volleybollplan, människorna är sköna och alla är här för att bara ha det bra och njuta. Man surfar, badar, solar, chillar, läser, äter och bara har det gött. Precis som vi vill ha det:) 

 
Det enda tråkiga är att vädret inte ritkigt är på vår sida för tillfället. Igår var det åska och regn och idag varvas skurarna med strålande solsken. Men just idag gör det inte så mycket, det är ganska skönt att ha en dag och bara ta det lugnt på. Vi har strosat runt i stan lite, hängt på stranden medan solen visade sig och läst i hängmattan. Då och då är det skönt med en lugn dag där man bara chillar men imorn vill vi ha lite mer fart och fläkt. Vi har totalt 3 nätter inbokade här så vi hoppas på blå himmel imorn så vi kan ge os ut på lite mer äventyr! På onsdag 9/4 tar vi bussen upp till Rainbow Beach och sen vidare till Fraser Island, det ser vi fram emot:)



 
Gårdagens storm som drog in! Trots åska och blixtar låg det flera surfare kvar i vattnet men jag och Jennifer kröp upp i en soffa och kollade film/läste istället. Lite mer vår stil:) 

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Jag undrar bara vart Byron bay ligger? Ska ev till Sydney i September som Backpacker.. och stället såg supermys ut!:D

Svar: Byron Bay ligger på östkusten, en ganska bra bit upp från Sydney. Googla vettja så får du upp exakt position ;)
Liza Arvidsson

2014-04-08 @ 12:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0