Brisbane

Nu är vi tillbaka på hotellet efter en härlig heldag i stan! Började dagen med en promenad i stadens centrum, strosade lite i butiker och kollade in shoppingutbudet. Inga köp blev det faktiskt, så duktiga var vi:) Vi hann även med en kort promenad i Brisbanes botaniska trädgård innan vi hoppade på en gratis färja som tog oss runt på floden som går igenom stan. 

 
Vi hoppade av på ett ställe vid namn South Bank Parklands som är en uppbyggd park med pool, strand och en liten minisjö. Hur mysigt som helst! Det blev vykortskrivning (någon som vill ha vykort? då vill jag ha en adress tack! ) och allmänt chill i solen. Helt perfekt värme har det varit idag, sådär så du varken fryser eller svettas. Tror det har legat runt 27 grader med lite fläktande brisar. Heeeelt perfekt!

 
Framåt eftermiddagen mötte vi upp med en av mina gamla vapendragare från Nya Zeeland, Bonnie. En helskön äkta australienare uppvägxt några timmar härifrån. Så vi hoppade in i hennes bil och hon tog oss till lite olika platser runtom i staden, hur kul som helst med lite guidning av en "local". Vi avslutade kvällen på KFC med middag och många skratt :) 

Brisbane by night

Nu har de första bilderna kommit upp på facebook, men kommer försöka lägga upp några här för att göra läsningne lite roligare! 
 
Imorgon blir det nog Gold Coast och lite beach häng. Det ser vi fram emot:)

NYTT AUSSIE NUMMER! +61424896775 bar att ringa/smsa hur mycket ni vill ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0