Kärlekstrubbel

Ytterligare en vecka har gått. Dagarna och veckorna bara flyger förbi här. Börjar inse mer och mer vilket ansvar som vilar på mina axlar och ärligt talat känner jag mig inte riktigt redo att hantera allting. Min handledare verkar tro på mig så det är ju positivt. Det är inte det att jag tvivlar så mycket på mina egna kunskaper, utan mest att jag inte är på "humör" för att ha så mycket ansvar. Jag är för lat helt enkelt. Jag vill göra allt det lätta och slippa alla jobbiga möten och samtal. Men jag vet, det är de jag lär mig av och det som får mig att växa. Det blev ett hopp i fredags också med två tjejer från jobbet. Grymt kul men oj vad jag måste träna på min kroppsflygning i frifall... illa! Men inget som inte kan förbättras!

Tog med mig kameran upp under hoppet - den här bilden tog jag när jag hängde i fallskärmen på cirka 800 meters höjd. Ingen dålig utsikt!

Hade en härlig helg med Kate i Nelson. Vi gick ut, lyssnade på Irländsk musik, drack öl, gick på bio, käkade frukost och lunch ute, shoppade och jag blev kär i en klänning. Första gången i mitt liv som jag inte kunnat sluta tänka på ett klädesplagg. Vi ska nämnligen ha "Night at the Oscar's" som tema på finale partyt på Good Vibes. Denna fest kräver alltså klänning snäppet snyggare - typ cocktail. Och jag äger ingen sådan klänning för tillfället. Men denna vackra skapelse som jag hittade i Nelson skulle vara perfekt. Dock kostar den 800 kr. Vilket för mig är väldig mycket pengar och speciellt för att lägga på en klänning jag typ kan använda ett fåtal gånger. Som de flesta vet är jag ingen stor spenderare när det gäller kläder, har aldrig varit och kommer nog aldrig att vara. Därför tar det emot. Men jag har gett mig själv ytterligare en veckas betänketid och sen, OM den finns kvar så kanske jag får köpa den...



Den är svart. Den är tajt. Den är täckt av paljetter.



Blev meddragen till Abel Tasman nationa park igår med två polare. Trots mulet väder och lite duggregn blev det cirka 3 timmars waka-ama paddling. Riktigt trevligt, alltid kul att komma iväg och göra något annat än att sitta hemma och dega. Så idag värker det lite gött i rygg och axlar! Parken var lika vacker som alltid, vi såg till och med sälungar som lekte i vattnet... wieee!





Spanar efter sälar på klipporna

Apple Bay Beach

Split Apple Rock


Nu måste jag jobba vidare - har en hel lista med grejer som måste bockas av ASAP!
Hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0