Gibbon adventures!

alright folks

Det är torsdag eftermiddag, har precis njuitet av en timmes massage för 50 kr och lite mat. Vid 2 idag kom vi  tillbaka till Bangkok efter 2 HELT FANTASTISKA DAGAR i djungeln. Kommer dra det ganska kortfattat då jag inte orkar skriva mer och sen för att jag själv föredrar att läsa korta texter. 

Onsdag
- Vi blev upphämtade från vårt hotell i Bangkok kl 06.00. och åkte norrut i cirka 1,5 timme innan vi var framme vid vår destination Khao Keeo opern safari park.
- Vår första aktivitet var Flight of the Gibbon. En 3 km lång linbane-tur med olika stationer högt uppe bland trädtopparna.. cirka 50-75 meter upp! Var det roligaste jag gjort på länge och utsikten var fantastiskt. 







- Efter linbanan var det dags för ett besök i deras zoo. Vi fick varsin liten golfbil som vi åkte runt i och tittade på alla djuren. Aporna var bäst. och surikaterna. lätt. Om jag trodde det fanns en chans att lyckas skulle jag defenitivt sno med mig en apa eller en surikat hem!




- Lunch
- Checka in till vårt boende som var en camping mitt i safariparken. Jättefina tält bodde vi i med AC, minibar och roomservice :) Det gick lösa hjortar och apor runt om också. Otroligt mysigt!!





- Welcome to the jungle show - fick se lite djur och när de blev matade. Inte så jättehäftigt men fick iaf se vit tiger, bengalisk tiger, puma, lejon och diverse annat som utter och pingvin.
- Middag
- Night safari,  vi fick åka runt parken igen fast denna gång i mörker och se lite djur som var aktiva nattetid. Mysig tur men hade vart bättre om inte hela guidningen hölls på thailändska!
- SOVA! vi var sjukt trötta och jag sov som en stock!


Torsdag
- Efter frukosten blev det Go Gibbon, en äventyrsbana uppe i träden. Hinderbana med linbana, rep och massa annat skoj. Sjukt kul och väldigt fysiskt krävande. Känns i kroppen nu att man har ansträngt sig lite... gött!!



- Sen fick vi rida en kortis på elefanter, inte så jättespännande men ändå kul att ha gjort det. Tycker elefanter är sjukt häftiga djur men att sitta och skumpa fram på dess rygg i 2 km i timmen är inte så väldigt upphetsande. men men.. nu har jag provat på det iaf!
- Sista äventyret innan det var dags för lunch och sen hemfärd var Tarzan Swing, en lång linbana där det slutade med att man kraschade in i ett stort nät. Sjukt skoj!
- Hemfärd!

Ja så nu är vi tillbaka i storstaden. En väldig kontrast mot den gröna djungeln vi vistats i de senaste dagarna. I kväll tar vi äntligen bussen ner till Koh Tao där vi ska sola, bada och fira jul. Kan inte förklara hur skönt det ska bli att komma bort från denna betongbunker till storstad!

12 timmar på nattbuss... nu kör vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0