Another day goes by in Ahipara

yes, dagarna flyger forbi har! dagen blev inte riktigt som vi tankt utan antagligen battre. Vi stack och surfa en svang med Rangi och hans gang aterigen, skoj men idag var det svarare, var alldeles for seg...haha.. men vi kampade pa ett bra tag. och vet ni vad?! Nar vi satt dar i vattnet och vantade pa vagorna sag vi VALAR!! Spackhuggare rattare sagt, sa himla grymt! Det var en rejal bit ifran oss men vi sag tydligt ryggfenan forst sticka upp och sen sag man hela kroppen nar de ´hoppade´. Grymt haftigt! Vi avslutade var lilla tripp med en biltur till Matia Bay, som var valdig vacker. Dar plaskade vi run i vattnet ett bra tag och letade efter snackor. harligt!

Fick inga bilder pa valarna tyvarr men har ar lite andra bilder fran dagen ( och gardagen)..


Sahar sag det ut igar, haha..vi hade ingen bra bil att frakta bradorna i. Folk skrattade verkligen at oss!!


Varldens fulaste bild egentligen, men det bjuder jag pa :)


Haha, ett forsok till ett bra kort i bilen :) Har markt att ibland sa ar Becky sa sjukt lik min barndomskompis Sandra. Det ar svart att se har, men nar hon ler ibland...det ar ackligt likt! (som filip skulle sagt!)


Matia bay, riktigt harligt stalle :)

Kommentarer
Postat av: Malle

Shit det är verkligen sant! Hon är skitlik sandra! Verkligen och man kan visst se det på den här bilden. Äckligt lik som jag också kan säga

2009-03-18 @ 13:29:45
Postat av: Liza

Ja, vad skont att det inte bara ar jag som tycker det :D Hur ar allt med malle da?

2009-03-18 @ 21:52:04
URL: http://mynz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0