MERA SKYDIVE!!

Fick in ytterligare 3 hopp igar!! wohoo!! Har val egentligen inte rad men nu nar det ar mina sista dagar har och vadret ar bra, kan jag ju inte lata bli. Gjorde ett hopp med markus ocksa, svinkul att antligen fa hoppa med nagon annan. Han tog bade filmkamera och kamera med sig sa det blev lite bilder som jag tankte visa er :)



En liza i planet, vantar med spanning pa att fa oppna dorren!!




Fatta kanslan!!!




En liten liten liza over stora lake taupo





Woooo


hej da


Kommentarer
Postat av: Elin Bergström

Fy sjutton vad häftigt Liza!! Jag planerar långresa till hösten, NZ är ett måste, hoppa är ännu ett måste! Gud vad häftigt! Du har varit borta ett bra tag nu va? Är du fast och förälskad i landet? :) Hoppas du mår bra! Kramar Elin

2009-12-11 @ 10:55:34
Postat av: Liza

Hej Elin!

Ja, Nz ar verkligen ett maste! Jag ar verkligen foralskad i detta underbara land, sa hit maste du aka! Jag reste hemifran i februari sa nar jag kommer hem har jag vart borta i exakt ett ar :) Later som en evighet men tiden har gatt sa sjukt fort. Vart mer har du tankt aka under din resa?

Kram!

2009-12-11 @ 19:17:38
URL: http://mynz.blogg.se/
Postat av: Elin

Det låter länge, men det låter härligt och en upplevelse du bär med dig hela långa livet :) Jag är impad av dig! Jag har tängt mig varvet runt jorden men australien och NZ är huvudmålen där vi kommer vara längst. Sen besöker vi indonesien, fiji, hawaii, usa och hem :) Får jag bjuda dig på en långfika när du är hemma? :D Det skulle vara så roligt och höra om ditt år :) Kram och ta hand om dig!

2009-12-15 @ 11:14:38
Postat av: Liza

Harligt! Later som du kommer ha det sjukt bra. Aker du sjalv? Sjalvklart far det bli en fika nar jag kommer hem, berattar garna!! haha :) Vi ses om nagra veckor da, kram hej!

2009-12-17 @ 07:18:12
URL: http://mynz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0