Hemma

Ja då var det dags att skriva det avslutande inlägget antar jag. Sitter hemma i Holmedal nu. En sån otrolig lättnad att vara hemma efter allt resande de senaste dagarna samtidigt som jag inte riktigt kan forstå vad som hänt? Att jag nyss spenderat ett år i Nya Zeeland känns overkligt. Som en dröm. Vill inte att det ska kännas så, vill att det ska vara verkligt, vilket det ocksa är. Men det hela är ändå en enda röra. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Just nu känns allt riktigt bra, det känns som det är rätt för mig att vara hemma nu. Men jag känner ändå att det är något som fattas. En tomhet inom mig, saknar alla där nere så sjukt mycket.

Men nu är det bara att ta nya tag och se fram emot vad som komma skall :)

Upp och ivag!

Har varit valdigt dalig med att uppdatera bloggen under var roadtrip. Har dock berott pa att jag inte haft tillgang till internet, inte ens ett eluttag sa jag kunde ladda mobilen min. Den sista veckan var det campingliv till 100% som gallde. nagon form av elektricitet? nej! nagon form av "riktig" mat ( alltsa inte ur en konservburk)? nej! dusch pa 5 dagar? nej! rena klader? nej! haha vidriga var vi men roligt hade vi :)

Sitter nu i brisbane, flog ut fran auckland for ca 4 h sen. Nu ar det bara att vanta! imorn flyger jag vidare till sydney. Sen hemat. har forsokt ladda upp bilder pa facebook fran var roadtrip men verkar saklart inte fungera. Arghhh.. sa det kommer nog droja ett tag tyvarr. En lang uppdatering blir det ocksa.

Ha det gott

RSS 2.0