Oslo



Var i Oslo över dagen för att träffa den här gamle räven. Henne hade jag inte sett på över ett år, det var alltså dags för ett litet möte :)




Snyggare konduktör får man leta efter :)

Halka, no more!

Körde själv för första gången igår!! Jag hade musik på, MIN musik. Det var det skönaste av allt, få välja vilken musik man vill. Just därför ska jag bränna en skiva, lizas cruiselåtar ska titeln bli. hah. Superb! Men idag fick jag nörja mig med vad som fanns tillhanda, men det dög allt :

Another way to die - Alicia Keys & Jack White
Forgive me - Leona Lewis
Hot n Cold - Katy Perry
Live your life - Rihanna feat T.I.

Dessa låtar spelades om och om igen, göttans värre.

Inga news angående Nya Zeeland dock, förutom att jag har nu sagt upp mig på jobbet. Den 30 januari jobbar jag sista dagen. Känns skönt, trodde reaktionerna skulle bli lite mer typ aggresiva. Men min chef var så lugn och trevlig så..mycket märkligt :) Jag som har gått och fasat för det samtalet sen i typ, augusti. Men det var ju helt i onödan!



Sen måste jag avsluta med det absolut viktigaste:

LIZAS ÖNSKELISTA!

- Digitalkamera,
  Olympus Mju 1050SW

- Skaljacka, ska vara både bra och snygg
- Lonley Planets guide till Nya Zeeland, sägs vara den ultimata handboken till NZ
- Fleecetröja, ska vara tunn och lätt, helst i svart eller rött.
- Presentkort, Stadium, H&M, Cubus...
- Stickade benvärmare, helst gråa

Imorgon ska jag vara barnvakt, vi ska se på Turtles och göra pepparkakshus. Fett bra! Annars längtar jag efter ledighet, jul och socialt sällskap. 

Så give me some of that shit!

 


KÖRKORT!!

Idag ni, kära flickor och pojkar,  tog jag äntligen KÖRKORT!!!! whaaaaa!! jag klarade det. helt jäkla galet. Det känns som jag vunnit nobelpris eller nåt, typ viktigaste tillfället i mitt liv. Jag vet att  typ halva jordens befolkning klarat det jag gjorde idag men det känns ändå som jag är världsbäst. Vilken känsla!! Det går inte att beskriva :) Men såklart blev det världens snöoväder nu på kvällen så jag kan inte direkt ut och glänsa med en raggarrunda :)  men det får vi ta till helgen eller nåt, om vädret tillåter.

Annars har jag haft en kanonhelg, med läger på Bylunda. Skönt att få komma bort och tänka på något annat än jobb och körkort ett tag. Mycket välbehövt. Saknar mina gamla muppar från karlstad. Men förhoppningsvis blir det någon liten date framåt jul ;)

Hoppas ni mår lika bra som jag gör idag,
Puss o kram - julegran(töntvarning på julrimmet där)

RSS 2.0